Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Πολιτικός Στρατιώτης - 2ος κύκλος [#66]

Κι αν συνέβαινε ένα ατύχημα;

 

Την πλήρη αντίθεση των κοινωνικών φορέων απέναντι στο τέταρτο Μνημόνιο, ανέδειξε η συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές της βουλής, επιτροπές από τις οποίες έχει αποβληθεί κατά τρόπο σταλινικό η Χρυσή Αυγή. Όπως μάλιστα δημοσιεύεται σήμερα στον ηλεκτρονικό τύπο, πρόθεση του προεδρείου της βουλής είναι η αποβολή της κοινοβουλευτικής ομάδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και από τη συζήτηση στην ολομέλεια, προς ανακούφιση τόσο των ξενόδουλων της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, όσο και των αντίστοιχων της Νέας Δημοκρατίας.

Το νέο Μνημόνιο το οποίο προβλέπει ακόμη σκληρότερα μέτρα ύψους περί τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και περαιτέρω φτωχοποίηση μέχρι οριστικής εξαφανίσεως της μεσαίας τάξης, δεν έχει επ’ ουδενί να κάνει με οτιδήποτε θα μπορούσε να έχει το χαρακτήρα αναπτυξιακού πλάνου. Τουναντίον, επιβάλλεται ως επιπλέον άδικο και δυσβάσταχτο βάρος στις πλάτες των Ελλήνων με απώτερο στόχο τον ολοκληρωτικό τους αφανισμό. Διόλου συμπτωματικά, κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου δεν αναφέρθηκε στην αντισυνταγματικότητα της προνομοθέτησης μέτρων που αφορούν χρονικό ορίζοντα μέχρι και το 2021, ενώ εξίσου ενοχοποιητικό είναι το γεγονός πως ουδείς εκ των «δημοκρατών» απάντησε στις τεκμηριωμένες επ’ αυτού θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Για να είμαστε ειλικρινείς, η απάντησε μάλλον δόθηκε δια της αποβολής της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση των επιτροπών και την σχεδόν βέβαιη αποβολή της και από τη συζήτηση στην ολομέλεια.

Κατόπιν της ανωτέρω μεθόδευσης, στην οποία συμμετείχαν ενεργά όλα τα κόμματα της βουλής, διευκολύνεται και το έργο των διαμορφωτών της κοινής γνώμης. Παριστάνοντας τους συμπάσχοντες της δυστυχίας του Λαού μας, θα εξαπολύσουν μύδρους κατά των μνημονιακών μέτρων της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, επιδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη του τερματισμού της θητείας των επικίνδυνων ερασιτεχνών της σημερινής κυβερνήσεως, ώστε να αναλάβουν οι επικίνδυνοι επαγγελματίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο δια ταύτα φυσικά, τόσο οι ερασιτέχνες Σύριζα-ΑΝΕΛ, όσο και οι επαγγελματίες της ΝΔ, υπηρετούν τα ίδια αφεντικά, τα οποία εδρεύουν σε Βερολίνο, Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη και επί της ουσίας αποτελούν τους πραγματικούς εξουσιαστές αυτού του μνημονιακού προτεκτοράτου. Κατά τραγική ειρωνεία, ο φιλελεύθερος τύπος χλεύασε τον εισηγητή του Σύριζα επί του συγκεκριμένου πολυνομοσχεδίου, ο οποίος και δήλωσε πως οι οικονομικές του γνώσεις περιορίζονται στο επίπεδο ενός μπακάλη, σε αντιδιαστολή με τον εισηγητή της ΝΔ, ο οποίος είναι οικονομολόγος. Παραλείπουν σκοπίμως να προσθέσουν βεβαίως, πως ο εν λόγω οικονομολόγος μαζί με την παράταξή του, ψήφιζαν τον Αύγουστο του 2015 το τρίτο Μνημόνιο, του οποίου τις δραματικές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες εν συνεχεία στηλίτευαν!

Τα παθήματα της ΝΔ από εκείνον τον Αύγουστο του 2015, δίδαξαν στους χρυσοπληρωμένους της επικοινωνιολόγους και συμβούλους σοβαρά μαθήματα. Έχουν πλέον βελτιωθεί στον τομέα της εξαπάτησης και στο γεγονός τούτο συντελεί κυρίως όχι η πραγματικότητα της αυτοβελτίωσης αλλά εκείνη της υποστήριξης των μέσων ενημέρωσης. Διότι μπορούν να εξαπατήσουν εκείνους που θέλουν να εξαπατηθούν. Στην κατηγορία αυτή όμως, δεν ανήκουν οι Εθνικιστές και η Χρυσή Αυγή.

Θα σκούζει λοιπόν η αξιωματική αντιπολίτευση για τον απάνθρωπο και βαρύ λογαριασμού του τέταρτου Μνημονίου. Παρότι ο ίδιος ο πρόεδρός της δήλωσε ευθαρσώς προ μηνός ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τα μέτρα αλλά δεσμεύεται από αυτά και θα τα εφαρμόσει μελλοντικά ως πιθανή κυβέρνηση, σήμερα οι απατεωνίσκοι της πατριδοκάπηλης ξενοκρατίας διακηρύσσουν πως τίποτε δεν δεσμεύει τη Νέα Δημοκρατία.

Εάν δεν δέσμευε τίποτε τη Νέα Δημοκρατία τότε εκείνη όφειλε να έχει σχέδιο δράσης εκτός Μνημονίων να παρουσιάσει στον Ελληνικό Λαό. Δεν έχει όμως συμβεί κάτι τέτοιο και δεν έχει συμβεί διότι η πολιτική ύπαρξη της ΝΔ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα Μνημόνια και δη με τους τοκογλύφους. Συνεπώς, όσο δεν δέσμευαν την αξιωματική αντιπολίτευση του Σύριζα τα Μνημόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, άλλο τόσο δεν δεσμεύουν τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση τα Μνημόνια της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Οι άνθρωποι είναι πολιτικάντηδες του αισχίστου είδους και φυσικά δεν ντρέπονται γι’ αυτό καθώς από την τέχνη αυτή της εξαπάτησης πλουτίζουν οι ίδιοι και αύριο τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Τις βαρύτατες ευθύνες του μαρξιστικού τσίρκου Τσίπρα και Καμμένου, η Χρυσή Αυγή τις ανέδειξε και τις κατήγγειλε όταν ακόμη η «προοδευτική και ευρωπαϊκή» ΝΔ ψήφιζε μαζί με τους κομμουνιστές του Σύριζα το τρίτο Μνημόνιο, την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, το σύμφωνο συμβίωσης.

Μιας λοιπόν και με αφορμή την παράνομη αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση του τέταρτου Μνημονίου, βγήκαν τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια της ΝΔ να διακηρύξουν πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ουρά του Σύριζα και κάνει αβάντα στη συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αποπροσανατολίζοντας τη κοινή γνώμη, απευθύνουμε το εξής ερώτημα προς τους «πατριώτες» της ΝΔ:

Κι αν αύριο γινόταν ένα ατύχημα, δεν ψηφιζόταν το Μνημόνιο 4 και προκηρύσσονταν εκλογές τις οποίες η ΝΔ ισχυρίζεται πως θα κερδίσει άνετα, τότε ενημερώστε τον Ελληνικό Λαό, θα ψηφίζατε ΝΑΙ ή ΟΧΙ εσείς το τέταρτο Μνημόνιο;

Το ερώτημα είναι σαφώς ρητορικό. Η απάντησή του όμως από κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά είναι και ο ουσιαστικός λόγος για τον οποίο έπρεπε πάση θυσία να αποβληθεί η Χρυσή Αυγή από αυτή τη συζήτηση.

Το «δημοκρατικό» τόξο μπορεί να πανηγυρίσει: Κάτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω τα Μνημόνια! Οι μη προνομιούχοι Έλληνες, οι αγρότες, οι εργάτες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι υπάλληλοι και οι στρατιές των ανέργων όμως, θα γνωρίζουν πως το σύνθημα «Κάτω τα Μνημόνια» μπορεί να συνοδεύεται μονάχα από το σύνθημα «Ζήτω η Χρυσή Αυγή»!

 

Ευάγγελος Καρακώστας

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 31 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.