Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Παροχή διευκολύνσεων από τους Rothschild!

Σύμφωνα με επίσημο κρατικό έγγραφο-απόφαση, που μπορεί να αναζητήσει οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο, υπογεγραμμένο τον Μάρτιο του 2017 από τον Υφυπουργό Οικονομικών, το ελληνικό δημόσιο ανέθεσε στην εταιρεία Rothschild & Cie καθήκοντα χρηματοοικονομικού συμβούλου. Βεβαίως εμείς δεν “πέφτουμε από τα σύννεφα”, ούτε κυνηγάμε δαίμονες, επειδή απλούστατα εμείς είμαστε εθνικιστές και γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες σε τι δρόμο έχουν βάλει κάποιοι τον ελληνικό λαό κι ας μας αποκαλούσαν (και αποκαλούν) κάποιοι γραφικούς. 

Μπορεί λοιπόν αυτό το γεγονός να μην είναι παρά κερασάκι στην τούρτα των ήδη συμφωνηθέντων κρατικών αποφάσεων, παρά ταύτα δεν παύει να αποτελεί πλήρη δικαίωση των θέσεών μας και γελοιοποίηση των αντιφά, αριστερών αλλά και των πατριδοκάπηλων προσώπων που αποτελούν την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή αλλά και όσων ψήφισαν και ψηφίζουν μαζί με αυτούς τα μνημόνια “και με τα δύο χέρια”.

 

Ας δούμε τι προβλέπει εν ολίγοις αυτή η περιβόητη υπουργική απόφαση λοιπόν:

 

“1. Αξιολόγηση των υποβαλλομένων εκ των θεσμικών οργάνων (Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., κλπ.) προτάσεων σε σχέση με τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους και των επιπτώσεών τους στην υφιστάμενη διάθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους.

2. Επεξεργασία, αξιολόγηση και υποβολή προτάσεων αναφορικά με τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ελληνικού δημοσίου χρέους που προέρχεται από τον επίσημο τομέα.

3. Επεξεργασία, αξιολόγηση και υποβολή προτάσεων σχετικά με τα μέτρα ελάφρυνσης του προαναφερόμενου χρέους.

4. Παροχή διευκολύνσεων και υπηρεσιών, καθώς και πραγματοποίηση των απαραίτητων επαφών με διάφορους βασικούς φορείς όπως διεθνείς επενδυτές, διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κλπ., αναφορικά με την προετοιμασία για την επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

5. Παροχή εξειδικευμένων συμβουλών και προτάσεων σε θέματα αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας.

Ως αμοιβή για την παροχή των προαναφερόμενων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών θα καταβληθούν στη Rothschild τα ακόλουθα ποσά:

Α. Ποσό € 99.000,00 θα καταβληθεί μέσα σε διάστημα 60 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης.

Β. Εφόσον οι ανωτέρω χρηματοοικονομικές υπηρεσίες εξακολουθήσουν να παρέχονται και μετά την 25.01.2018 και για διάστημα όχι πέρα από την 25.01.2019, θα καταβληθεί έως την 31.05.2018 στη Rothschild επιπλέον ποσό € 99.000,00.

Γ. Με την προϋπόθεση της επίτευξης του στόχου της εξόδου στις διεθνείς κεφαλαιαγορές, μέσω έκδοσης κρατικών ομολόγων ωρίμανσης 24 μηνών κατ’ ελάχιστο, θα καταβληθεί ως αμοιβή (success fee) ποσό έως € 3.000.000,00 συνολικά, ως εξής: ποσό έως € 1.500.000,00 μετά την υλοποίηση της πρώτης έκδοσης και ποσό έως € 1.500.000,00 μετά την υλοποίηση της δεύτερης συνεχόμενης έκδοσης.” 

Τώρα βέβαια το πώς ένας οργανισμός ιδιοκτησίας της οικογένειας Ρόθτσιλντ, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους οίκους τραπεζιτών στον πλανήτη από τον 18ο αιώνα, θα συμβουλεύσει για το πώς η Ελλάδα θα…ελαφρύνει το χρέος της προς τους διεθνείς τραπεζίτες, ειδικά εφόσον η εταιρεία θα αξιολογήσει και τον εθνικό μας πλούτο και τους κρατικούς πόρους (!), είναι στην κρίση του αναγνώστη. Όσον αφορά την προσέλκυση επενδυτών, να υποθέσουμε ότι αυτή θα γίνει σε συνεκτίμηση με την…επεξεργασία του χαρτοφυλακίου ελληνικού δημόσιου; 

Και για ποιόν λόγο γίνονται όλες αυτές οι συμφωνίες (κατόπιν της λαϊκής εντολής των χορευτών στο Σύνταγμα) και αιμορραγεί ανελέητα το ελληνικό δημόσιο, για “συμβουλές”, “επεξεργασίες” και “αξιολογήσεις” όταν η ρίζα του προβλήματος του δημόσιου χρέους είναι μία, είναι απλή και οριστική: Άμεσος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι και σήμερα, με ταυτόχρονη σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα ερευνήσουν ενδελεχώς όλα τα αρχεία των αρμόδιων υπουργείων. Το κόστος της λύσης που προτείνουμε εμείς ως Χρυσή Αυγή άλλωστε είναι ΜΗΔΕΝ ευρώ και όχι (το λιγότερο) 200 χιλιάδες!

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.