Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Πολιτικός Στρατιώτης - 2ος κύκλος [#70]

Ταξίαρχος Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος: Αθάνατος!

 

Ο θάνατος στα τέλη της περασμένης εβδομάδος του Ταξίαρχου Παναγιώτη Σταυρουλόπουλου και η απόλυτη σιωπή των κομμάτων του «δημοκρατικού» τόξου αλλά και των μέσων μαζικής εξαπάτησης αναδεικνύουν στο μέγιστο βαθμό την σαπίλα ενός Κράτους που καταχρηστικώς ονομάζεται ελληνικό, ενός Κράτους το οποίο όλοι οι Έλληνες πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως είναι βαθιά ανθελληνικό.

Στην κηδεία του σπουδαίου αυτού Άνδρα, παραβρέθηκε κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Αρχηγό της, Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Δεν παραβρέθηκαν βεβαίως τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου, τα οποία θεώρησαν πως περιφρονώντας το Μεγάλο Νεκρό μπορούν να διαγράψουν και την Ιστορία που έγραψε, Ιστορία αιματοβαμμένη στα πεδία των μαχών, απέναντι στον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού.

Είναι άλλωστε το ίδιο μεταπολιτευτικό Κράτος εκείνο το οποίο τον εγκατέλειψε το 1974 στα νύχια του εχθρού, αρνούμενο να ενισχύσει τον άνισο αγώνα του κατά των εισβολέων. Δίχως υπερβολή, για το μεταπολιτευτικό Καθεστώς το οποίο οικοδομήθηκε πάνω στην προδοσία της Κύπρου και στην φράση του ψευδοεθνάρχη «η Κύπρος κείται μακράν, ο Ταξίαρχος Σταυρουλόπουλος δεν απέθανε το 2017, αλλά το 1974., εκεί στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, πλάι στα λιοντάρια του που αρνήθηκαν όπως κι εκείνος, να βάλουν την υπογραφή τους στο αντεθνικό έγκλημα.

«Τα παράσημα μου, είναι η προσφώνηση "πάτερα μας" που ακούω όποτε συναντώ βετεράνο μαχητή του στρατοπέδου της ΕΛ.ΔΥ.Κ.. Δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο σπουδαίος αυτός Αξιωματικός, ο τελευταίος ίσως εκείνης της γενιάς αξιωματικών που έφερε πανάξια και καθ’ όλα δικαιολογημένα τον τίτλο της Αριστοκρατίας του Έθνους. Ποιος θα τολμήσει ποτέ να τον συγκρίνει με τα ψοφίμια της αριστεράς, τα οποία χρησιμοποιούσαν τους κομματικούς φίλους και κατέθεταν ψευδή στοιχεία ώστε να κατοχυρώσουν τις περίφημες «συντάξεις αντιστασιακών», ακόμη κι αν την περίοδο της γερμανικής κατοχής ήσαν οκτώ, δέκα και δώδεκα ετών;

Άβυσσος μας χωρίζει με την ξενοκίνητη αριστερά, την αριστερά του εγκλήματος και της προδοσίας η οποία εκδικητικά λαφυραγωγεί και κατακλέβει όσα δεν κατόρθωσε να κατακλέψει και να λαφυραγωγήσει κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου. Πρέπει όμως να καταστεί σαφές, πως άβυσσος μας χωρίζει και από την πατριδοκάπηλη και ψοφοδεή ΝΔ, την παράταξη δηλαδή εκείνη που κυνήγησε και εξακολουθεί να κυνηγά και να διώκει Εθνικιστές για να αφήσει ελεύθερο το πεδίο δράσης της αριστεράς. Τη ΝΔ η οποία έφτυσε στους τάφους των Προγόνων μας για να κερδίσει τα χυδαία εύσημα «δημοκρατικότητας» από τους απογόνους των προδοτών και σφαγέων του Λαού μας.

Ο Ταξίαρχος Σταυρουλόπουλος εντούτοις, δεν έθεσε εαυτόν στην διάθεση των δειλών με τα «δημοκρατικόμετρα». Αυτή είναι και η αιτία της σκόπιμης λησμονιάς που του επιφύλαξε το μεταπολιτευτικό Καθεστώς. Πολύ περισσότερο, το παράδειγμά του, υπήρξε όχι μόνον ξένο αλλά και επικίνδυνο για τα κηρύγματα συναδέλφωσης, ειρήνης και αλληλεγγύης που μονοπωλούν την εξωτερική μας πολιτική από το 1974 και μέχρι σήμερα. Κι αν θέλετε, πως θα δοξάζονταν σήμερα ως «ήρωες» οι απατεώνες του Πολυτεχνείου και οι συμμορίτες με τα κονσερβοκούτια, εάν το Κράτος αναδείκνυε τον Σταυρουλόπουλο και τους ηρωικούς άνδρες της ΕΛΔΥΚ, τους μόνους δηλαδή Έλληνες του δεύτερου μισού του 20ου αιώνος που πραγματικά αγωνίστηκαν για το ιδανικό της Ελληνικής Ελευθερίας;

Απολύτως φυσιολογικά λοιπόν, ο μυθικός ύστατος στρατοπεδάρχης της ΕΛΔΥΚ πέρασε στο Πάνθεον των Ηρώων του Έθνους, δίχως τις δέουσες Τιμές τις οποίες το Κράτος όφειλε να αποδώσει. Μήτε βεβαίως και ο «Ναός της Δημοκρατίας» τήρησε έστω ενός λεπτού σιγή, τιμής ένεκεν στο Μεγάλο Νεκρό.

Καθείς επιλέγει τα πρότυπά του, βάσει των Αξιών και των Ιδανικών του. Κι αν για την αριστερά, τη ΝΔ και για τα λοιπά μορφώματα του «δημοκρατικού» τόξου πρότυπα είναι ο Μπελογιάννης, η Δαμανάκη, ο Φλωράκης (για τον οποίον σημειωτέον, η ΝΔ διέταξε να κυματίζει μεσίστια η Σημαία σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας), ο ψευδοεθνάρχης και ο σοσιαληστής που υπηρέτησε στο Ναυτικό ξένης δύναμης, τότε για εμάς τους Εθνικιστές αποτελεί ξεχωριστή Τιμή και Περηφάνια να αποδίδουμε τις δέουσες Τιμές και να κρατήσουμε στην αιωνιότητα ζωντανό το παράδειγμα του Ταξίαρχου Σταυρουλόπουλου κι όλων εκείνων που κατόρθωσαν στην εποχή της σήψης, της παρακμής και των ερειπίων να θεωρούνται «καταραμένοι».

Η δική μας αγάπη για την Πατρίδα δεν μετριέται με συντάξεις «αντίστασης», ούτε με τις «δημοκρατικές» τάχα τιμές ενός Κράτους ξενόδουλου και αντεθνικού.

Για των Στρατιωτών σου το αίμα Ταξίαρχε Σταυρουλόπουλε θα ‘ρθει η μέρα που θα εκδικηθούμε κι απ’ τα Ηλύσια Πεδία, Εσύ κι οι Ελδυκάριοι, ο Γρίβας κι τα παλικάρια της ΕΟΚΑ μαζί θα αναφωνείτε:

ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ!

 

Ευάγγελος Καρακώστας

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.