Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Μην ανησυχείτε για τα μνημόνια, θα σας… ράψουμε μετά

Τα τελευταία δύο έτη έχουμε επανειλημμένως καταγγείλει την καταστροφική πολιτική των Συριζοψεκασμένων. Η μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση «Πρώτη φορά Αριστερά», έχει γονατίσει τον Ελληνικό λαό καταδικάζοντάς τον στην πείνα και την εξαθλίωση.

Κατέστρεψαν ολοσχερώς το ήδη προβληματικό σύστημα υγείας, φρόντισαν σκοπίμως να διαλύσουν και την Παιδεία, ενώ μέσω της ακολουθούμενης μεταναστευτικής πολιτικής βαίνουν ολοταχώς στην εκπλήρωση του σχεδίου για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Και όλα αυτά, εφαρμόζοντας παράλληλα μία φορομπηχτική πολιτική που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο φιλελεύθερες κυβερνήσεις.

Όμως, όσο και να μην το επιθυμούμε, καθαρά για λόγους δικαίου, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι φανατικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους, οι οποίοι βιάζονται καθημερινά από την πολιτική του κόμματός, που εκείνοι φανατικά στηρίζουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο… πρωκτολόγος γιατρός Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος εκφράζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις στην ιατρική του ρόμπα, αλλά και στον ιατρικό του σκούφο, καθώς πάνω σε αυτά με μεγάλα γράμματα αναγράφεται η λέξη «ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης, σε ένα χαρτί Α4, έξω από την πόρτα του ιατρείου του (σε ιδιωτικό νοσοκομείο) με κατακόκκινα γράμματα, αναγράφεται: «Όσο υπάρχει κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χρεώνουμε αμοιβή».

Μπορεί λοιπόν, ο Τσίπρας να ασκεί μνημονιακή και φορομπηχτική πολιτική, αλλά οι φανατικοί του ψηφοφόροι προσπαθούν να διορθώσουν τη «ζημιά», βοηθώντας στην επούλωση των πληγών από την «πράξη», μέσω δωρεάν πρωκτολογικών εξετάσεων… Αυτό θα πει να ασκείς κοινωνική πολιτική.

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 41 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.